Mindfulness Online

Mindfulness introductietraining

Altijd al willen ontdekken of mindfulness iets voor jou is? In 3 weken leer je de basiskennis en techniek die bij de vaardigheid mindfulness hoort. We doen dit via een live verbinding waarbij we als groep samen komen en interactie met elkaar hebben. 

 

Inhoud

Week 1 - Wat is mindfulness en de bodyscan

Week 2 - Doe en zijn modus. Helpende houdingskwaliteiten en zitmeditatie

Week 3 - Het landschap van stress. Zitmeditatie met verschillende aandachtsvelden en 3 minuten ademruimte

 

Elke bijeenkomst duurt 2 uur en 15 minuten, daarnaast ontvang je audiobestanden en een online werkboekje om thuis te oefenen. Reken op 20 a 30 minuten per dag. Indien gewenst voor aanvang een telefonische intake.

  

Kosten 

Om de mindfulness training voor iedereen haalbaar te maken hanteren wij verschillende tarieven.

€ 99,-  Particulier
€119,- ZZP

€149,- Indien de werkgever betaalt
 

Data

Data in overleg

Plekken beschikbaar - Trainer: Zohair Elabd

 

Voor meer trainingen bezoek je de online of trainingen op locatie pagina. Interesse in een introductie of volledige mindfulness training op het werk, neem dan contact met ons op voor meer informatie en offerte.  Melvin (training Online)

"Ik begon deze mindfulness training omdat ik wat rust in mijn hoofd kon gebruiken. Ik was continue aan het analyseren over alles wat er gebeurde in mijn leven. Ik heb de training gevolgd bij Zohair, iemand die ik bewonder om zijn rust en doorvragen tijdens onze sessies. Na twee sessies werden we helaas overvallen door de corona-crisis en waren we genoodzaakt de bijeenkomsten online voort te zetten. Deze plotselinge verandering was eigenlijk best prettig, je mist weliswaar het fysieke contact. Maar om in alle rust in je vertrouwde omgeving de training te volgen heeft mij heel veel gebracht! Ik ervaar veel meer rust en stabiliteit! Ik kan de training dan ook zeker aanraden, ook online! "

 

 

Dick (online)
“ Vlak voor de zomervakantie kregen medewerkers van het Regiocollege en ik de gelegenheid in de zomervakantie de mindfulness training online bij te wonen. Het was een bijzondere setting, een aantal collega’s bekend, een aantal (nog) niet. Zohair heeft de bijeenkomsten begeleid en heeft dat op bijzondere wijze gedaan, met veel aandacht voor de deelnemers en het proces. De sfeer was goed, er kon in openheid gesproken en gedeeld worden. De bijeenkomsten hadden een mooie mix van meditatie, bespreken van oefeningen, delen van ervaringen in de ZOOM- breakout rooms en een vooruitblik naar de volgende week. Ik heb met plezier de bijeenkomsten bijgewoond, de oefeningen gedaan en voel mij rijker zo aan het begin van het nieuwe schooljaar. Collega’s en Zohair, Bedankt!!”


Benieuwd naar meer ervaringen van deelnemers? Klik hier 

 

"Aandacht geven op een bepaalde manier - Gericht in het hier-en-nu - Niet (ver)oordelend"

Jon Kabat-Zinn