Mindfulness weekend retraite

Mindfulness weekend aan Zee: 27-29 september in Castricum

Tijdens dit weekend komen we even helemaal los van ons dagelijks leven. Door de beoefening van mindfulness ervaren we rust en ontspanning die voortkomt uit het met aandacht aanwezig zijn in het hier en nu.

  

We doen meditatie oefeningen, wat toegankelijke yoga en loopmeditatie. Ook maken we een mindful wandeling in de duinen of het bos. Een weekend om weer helemaal tot jezelf te komen, op te laden, uit het hoofd komen en in het (ontspannen) lichaam. 

 

Alle oefeningen worden begeleid met een duidelijke instructie. Deze retraite is dus ideaal als kennismaking met mindfulness, maar ook als je al bekend bent met mindfulness en je ervaring wilt verdiepen of hernieuwen biedt dit mindfulness weekend een mooie gelegen om te oefenen met vriendelijke aandacht en acceptatie.

 

Daarnaast is er voldoende ruimte om te genieten van de prachtige omgeving, een boek te lezen, mooie gesprekken met andere deelnemers te voeren, een strand-,bos- of duinwandeling te maken of simpelweg niks te doen.

 

Duinboerderij ZeeVELD, Noorderstraat 2, 1901 MT Castricum

Het weekend vindt plaats op Duinboerderij Zeeveld in Castricum. Een unieke accommodatie op een unieke locatie. Het huis heeft een zeldzaam mooie ligging in de vrije natuur van het Noordhollands Duinreservaat. Op loopafstand van zee en strand. Vrij gelegen, midden in de stille natuur, en toch vlakbij de Randstad (30 km van Amsterdam). De fantastische ligging, serene sfeer en de aandacht waarmee het is ingericht maken van ZeeVELD een ideale locatie voor een mindfulness weekend retraite.

 

Lees ervaringen van eerdere deelnemers

 

Praktisch: In een eigen groep volg je het mindfulness programma. Buiten het eigen programma zijn er open workshops te volgen uit het andere retraite programma dat gelijktijdig gegeven wordt. 


Meld je hier aan: https://www.fitbodymind.nl/product-page/mindfulness-weekend-aan-zee-zohair-elabd   
(via ZoMindful gevonden, vermeld dit dan op het aanmeldformulier)

Details mindfulness weekend Castricum

Verblijf: volpension met vegetarisch biologische keuken

Programma: mindfulness en open workshops
Vrije tijd: wandelen, relaxen

Optioneel: massage (niet in prijs inbegrepen) 

Prijzen

Mindfulness weekend: € 265 op groepskamer, € 315 op 3/4pk, € 345 op 2pk, € 415 voor overnachten op een 1 p-kamer

Wie: alle leeftijden, met/zonder mindfulness ervaring

Met carpool/samen reis opties!

Aanmelden via: https://www.fitbodymind.nl/product-page/mindfulness-weekend-aan-zee-zohair-elabd (via ZoMindful gevonden, vermeld dit dan op het aanmeldformulier)

Impressie Duinboerderij ZeeVELD


Mindfulness weekend: Mindfulness en communicatie: 8-10 november in Zeeland

Tijdens dit weekend beoefen je mindfulness en ontdek je hoe je mindfulness kan inzetten in communicatie. Deze retraite is ideaal als je een 8-weekse mindfulness training hebt gevolgd, maar ook als je geen of andere

meditatie ervaring hebt ben je van harte welkom.

 

We zullen een meditatie beoefenen die kalmte en concentratie helpt ontwikkelen van waaruit helderheid en wijsheid kan ontstaan. Ook beoefenen we compassiemeditatie.

 

Met meditatie als onze basis zullen we vanuit ontspanning een aantal oefeningen doen waarin we onderzoeken hoe mindfulness kan bijdragen in onze communicatie. We zullen ontdekken hoe het is om aandachtig te luisteren en mindful te spreken, bewust te reageren en volledig aanwezig zijn. De communicatie wordt hierdoor compassievoller, oprechter, intenser en interessanter. Dit alles gaat gepaard met lichtheid, vriendelijkheid en ruimte voor humor! 

 

Daarnaast is er voldoende ruimte om te genieten van de mooie omgeving, een boek te lezen, mooie gesprekken met andere deelnemers te voeren, wandelen of simpelweg niks te doen.

 

De Schouw, Donkereweg 1, 4317 AM Noordgouwe (gemeente Schouwen) Zeeland

Wadend in ruimte en rust ligt dit retraite centrum op een beschut landgoed. Het gezellige gebouw is licht, sfeervol en ruim. Dit mooie centrum biedt een sfeervolle woon- en eetkamer, een stiltekamer en drie workshopruimten. Het centrum heeft sauna's, warmwaterbad, buitenzwembad, zonnebank en massagekamers. De prachtige tuin heeft een zonnig terras en diverse knusse hoekjes om tot

jezelf te komen. De natuurrijke omgeving nodigt uit tot uitgebreide strand-,duin- en/of boswandelingen.

 

Lees ervaringen van eerdere deelnemers

 

Bereikbaarheid

Met de auto is deze locatie goed te bereiken en er is een eigen parkeerplaats op het terrein. Met de trein reis je naar Rotterdam CS, met de metro naar station Zuidplein en dan per bus (80 min) tot vlak bij de

accommodatie. Of naar station Goes en dan per bus (40 min).

 

Praktisch: In een eigen groep volg je het mindfulness programma. Buiten het eigen programma zijn er open workshops te volgen uit het andere retraite programma dat gelijktijdig gegeven wordt.

Meld je hier aan: Meld je hier aan: https://www.fitbodymind.nl/product-page/mindfulness-weekend-retreat-Zohair (via ZoMindful gevonden, vermeld dit dan op het aanmeldformulier)

Details mindfulness weekend: Mindfulness en communicatie

Verblijf: volpension met vegetarisch biologische keuken

Programma: mindfulness en open workshops
Vrije tijd: wandelen, relaxen, fietsen met de aanwezige leenfietsen
Welness: Sauna's hottub, koudwaterbad, voetenbad

Optioneel: massage en eventueel re-balance  (niet in prijs inbegrepen) 

Prijzen

Mindfulness weekend: € 255 in eigen tent, € 275 op slaapzaal, € 295 3/4pk, € 335 op 2pk, € 395 voor overnachten op een 1 p-kamer

Wie: alle leeftijden, met/zonder mindfulness ervaring

Met carpool/samen reis opties!
Aanmelden via: https://www.fitbodymind.nl/product-page/mindfulness-weekend-retreat-Zohair (via ZoMindful gevonden, vermeld dit dan op het aanmeldformulier)

Impressie De Schouw