Mindfulness weekend retraites

Tijdens deze mindfulness retraite komen we even helemaal los van ons dagelijks leven. Door de beoefening van mindfulness ervaren we rust en ontspanning die voortkomt uit het met aandacht aanwezig zijn in het hier en nu. Naast mindfulness meditatie doen we mindful yoga, loopmeditatie en ontdekken we hoe het is om mindful contact te maken.

Uit het hoofd en in het (ontspannen) lichaam genieten van simpelweg aanwezig zijn en tegelijkertijd van al het mooie dat de retraite nog meer in petto heeft. De oefeningen worden begeleid met een duidelijke instructie. De weekenden of midweken zijn daarmee zowel geschikt als kennismaking met mindfulness, als voor diegene die bekend zijn met mindfulness en de ervaring willen verdiepen of hernieuwen. 
 

Buiten het programma is er voldoende tijd voor ontspanning en rust. Maar ook voor beweging, verdieping, verwerking en verstilling, voor het maken van een wandeling, te verbinden met andere deelnemers, wellness (sauna, massage) en te genieten van de veelal biologische en vegetarische maaltijden.
 

Bekijk hier het programma per dag voor een weekend of week retraite. Ben je tussen de 20 en 39, dan kan je naast onze reguliere weekenden ook naar het Young & Free weekend komen. Kijk hier voor het Young & Free weekend! 

 

Open workshops
Je volgt een programma in een eigen groep met als mindfulness docent Zohair Elabd, daarnaast zijn er workshops en open lessen (o.a. yoga) van andere docenten te volgen. Luister hier naar een podcast waarin Zohair spreekt over mindfulness, hij vertelt onder andere wat je kan verwachten op een retraite. 

 

Dit alles…. gepaard met lichtheid, humor en plezier! 
Lees ervaringen van eerdere deelnemers 


Aankomende retraites:

Young & Free weekend: 18-20 mrt

Mindfulness weekend: nieuwe data volgt

 

Mocht je twijfelen over welk weekend het beste bij je past, je kan altijd even contact opnemen om te overleggen.


Details mindfulness retraite

 

  • Weekend retraite: Vrij 17.00 tot Zo14.00
  • Verblijf: Volpension met vegetarisch biologische keuken
  • Retraite begeleider: Zohair Elabd
  • Welness: Sauna's hottub, koudwaterbad, voetenbad
  • Optioneel: Massage (niet in prijs inbegrepen) 
  • Prijzen weekend: €285,- in tent/camper 
    €325,- 3/4pk, €365,- op 2pk €425,- 1 p-kamer
  • Wie: Alle leeftijden, met/zonder mindfulness ervaring
  • Met: carpool/samen reis opties

Foto's Retraite

AANMELDEN (via ZoMindful gevonden, vermeld 'via docent' op het formulier en ontvang het boek Mindfulness in het veld van aandacht cadeau!Retraitecentrum & bereikbaarheid

De Schouw - Donkereweg 1, Noordgouwe (gemeente Schouwen) Zeeland

Wadend in ruimte en rust ligt dit retraite centrum op een beschut landgoed. Het gebouw is licht, sfeervol en ruim. Het centrum heeft een sfeervolle woon- en eetkamer, een stiltekamer en drie workshopruimten. Daarnaast heeft het centrum sauna's, warmwaterbad, buitenzwembad en massagekamers. De prachtige tuin heeft een zonnig terras en diverse knusse hoekjes om tot jezelf te komen. De natuurrijke omgeving nodigt uit tot uitgebreide strand-, duin- en/of boswandelingen.

 

Bereikbaarheid De Schouw in Zeeland

Met de auto is deze locatie goed te bereiken en er is een eigen parkeerplaats op het terrein. Met de trein reis je naar Rotterdam CS, met de metro naar station Zuidplein en dan per bus (80 min) tot vlak bij de Schouw. Of naar station Goes en dan per bus (40 min). 

Aanmelden

Meld je HIER aan (De retraite via ZoMindful gevonden, vermeld dan 'via docent' op het aanmeldformulier, je ontvangt dan op de retraite een mindfulness boek als welkomstcadeau). Meer lezen over de retraite en de locatie, bezoek dan de website van FITBODYMIND