Mindfulness weekend retraite

Mindfulness weekend: 29 -31 mei in Zeeland

Tijdens dit weekend beoefen je mindfulness en ontdek je hoe je mindfulness kan inzetten in communicatie. Deze retraite is ideaal als je een 8-weekse mindfulness training hebt gevolgd of andere meditatie ervaring, maar ook als je geen meditatie ervaring hebt ben je van harte welkom.

 

Met meditatie als onze basis zullen we vanuit ontspanning een aantal oefeningen doen waarin we onderzoeken hoe mindfulness kan bijdragen in onze communicatie. We zullen ontdekken hoe het is om aandachtig te luisteren en mindful te spreken, bewust te reageren en volledig aanwezig zijn. De communicatie wordt hierdoor compassievoller, oprechter, intenser en interessanter.

 

Open workshops
Naast mindfulness zullen er onder andere open lessen Yoga en workshops te volgen.

Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om te genieten van de mooie omgeving, een boek te lezen, mooie gesprekken met andere deelnemers te voeren, wandelen of simpelweg niks te doen. 

 

Dit alles…. gepaard met lichtheid, humor en plezier!
Lees ervaringen van eerdere deelnemers
 

De Schouw, Donkereweg 1, 4317 AM Noordgouwe (gemeente Schouwen) Zeeland

Wadend in ruimte en rust ligt dit retraite centrum op een beschut landgoed. Het gezellige gebouw is licht, sfeervol en ruim. Dit mooie centrum biedt een sfeervolle woon- en eetkamer, een stiltekamer en drie workshopruimten. Het centrum heeft sauna's, warmwaterbad, buitenzwembad, zonnebank en massagekamers. De prachtige tuin heeft een zonnig terras en diverse knusse hoekjes om tot jezelf te komen. De natuurrijke omgeving nodigt uit tot uitgebreide strand-, duin- en/of boswandelingen.

 

Bereikbaarheid

Met de auto is deze locatie goed te bereiken en er is een eigen parkeerplaats op het terrein. Met de trein reis je naar Rotterdam CS, met de metro naar station Zuidplein en dan per bus (80 min) tot vlak bij de

accommodatie. Of naar station Goes en dan per bus (40 min).

  

Meld je hier aan (via ZoMindful gevonden, vermeld dan 'via docent' op het aanmeldformulier)

Details mindfulness retraite

Verblijf: volpension met vegetarisch biologische keuken

Programma: mindfulness en open workshops
Vrije tijd: wandelen, relaxen, fietsen met de aanwezige leenfietsen
Welness: Sauna's hottub, koudwaterbad, voetenbad

Optioneel: massage en eventueel re-balance  (niet in prijs inbegrepen) 

Prijzen

€ 285,- in tent of camper,
€ 325,- 3/4pk, € 365,- op 2pk, € 425,- voor overnachten op een 1 p-kamer

Wie: alle leeftijden, met/zonder mindfulness ervaring

Met carpool/samen reis opties!
Aanmelden via: https://www.fitbodymind.nl/product-page/mindfulness-weekend-retreat-Zohair (via ZoMindful gevonden, vermeld dat via docent op het aanmeldformulier )

Impressie De Schouw