Mindfulness weekend retraites

Tijdens een mindfulness retraite komen we even helemaal los van ons dagelijks leven. Door de beoefening van mindfulness ervaren we rust en ontspanning die voortkomt uit het met aandacht aanwezig zijn in het hier en nu. De helderheid die hieruit voortkomt creëert ruimte voor het ontstaan van diepere inzichten in datgeen ons bezig houdt in het leven en kunnen richting geven of hieraan bijdragen.  

 

Samen met retraite organisatie Fit Body&Mind en een team van deskundige docenten verzorgen wij diverse retraites. Hieronder vind je de aankomende retraites.  

  


Aankomende retraites


 

Mocht je twijfelen over welk weekend het beste bij je past, je kan altijd even contact opnemen om te overleggen.


Details retraites

 • Weekend retraite: Vrij 17.00 tot Zon of ma 14.00
 • Vakantie retraite: Ma 17.00 tot vrij 14.00 
 • Verblijf: Volpension met vegetarisch biologische keuken
 • Retraite begeleider: Zohair Elabd
 • Welness: Sauna's hottub, koudwaterbad, voetenbad
 • Optioneel: Massage (niet in prijs inbegrepen) 
 • Prijzen weekend: €295,- in tent/camper 
  €335,- 3/4pk, €380,- op 2pk €450,- 1 p-kamer
 • Wie: Alle leeftijden, met/zonder mindfulness ervaring
 • Met: carpool/samen reis opties

Foto's Retraite

AANMELDEN (via ZoMindful gevonden, vermeld 'via docent' op het formulier en ontvang het boek Mindfulness in het veld van aandacht cadeau!Retraitecentra & bereikbaarheid

De Schouw - Donkereweg 1, Noordgouwe (gemeente Schouwen) Zeeland

Wadend in ruimte en rust ligt dit retraite centrum op een beschut landgoed. Het gebouw is licht, sfeervol en ruim. Het centrum heeft een sfeervolle woon- en eetkamer, een stiltekamer en drie workshopruimten. Daarnaast heeft het centrum sauna's, warmwaterbad, buitenzwembad en massagekamers. De prachtige tuin heeft een zonnig terras en diverse knusse hoekjes om tot jezelf te komen. De natuurrijke omgeving nodigt uit tot uitgebreide strand-, duin- en/of boswandelingen.

 

Bereikbaarheid De Schouw in Zeeland

Met de auto is deze locatie goed te bereiken en er is een eigen parkeerplaats op het terrein. Met de trein reis je naar Rotterdam CS, met de metro naar station Zuidplein en dan per bus (80 min) tot vlak bij de Schouw. Of naar station Goes en dan per bus (40 min).

 

Transitium Zeeveld, Noorderstraat 2 in Castricum

Wadend in ruimte en rust ligt dit retraite centrum op een groot beschut landgoed. Het gezellige gebouw is licht, sfeervol en ruim. Dit centrum biedt een sfeervolle woon- en eetkamer, een stiltekamer en een ruime workshopruimte. De natuurrijke omgeving nodigt uit tot uitgebreide strand-, duin- en/of boswandelingen.

 

Bereikbaarheid Transitium Zeeveld

Met de auto is deze locatie goed te bereiken en er is een parkeerplaats even buiten het terrein.

Per trein of bus naar Station Castricum, vervolgens verder te voet (loopafstand 45 min), per fiets (fietsafstand 15 min; OV-fietsen te huur bij het station), per bus, lijn 164 naar Egmond aan Zee, uitstappen halte Noorderstraat, of per OV taxi.

 

Bij keuze voor een gedeelde kamer als je alleen boekt, word je ingedeeld met gelijk geslacht. Je kamerkeuze is te wijzigen zolang de voorraad strekt, dus je reispartner kan zich ook later nog opgeven.  

Aanmelden

Meld je HIER aan (De retraite via ZoMindful gevonden, vermeld dan 'via docent' op het aanmeldformulier, je ontvangt dan op de retraite een mindfulness boek als welkomstcadeau). Meer lezen over de retraite en de locatie, bezoek dan de website van FITBODYMIND