Mindfulness weekend & retraite

Mindfulness weekend in Zeeland van 6 tot 8 november &

Midweek retraite in Zeeland van 27 tot 30 december

Tijdens dit weekend of midweek komen we even helemaal los van ons dagelijks leven. Door de beoefening van mindfulness ervaren we rust en ontspanning die voortkomt uit het met aandacht aanwezig zijn in het hier en nu. Naast meditatie doen we wat mindful yoga en loopmeditatie. Een retraite om weer helemaal tot jezelf te komen, op te laden, uit het hoofd komen en in het (ontspannen) lichaam. 

 

De oefeningen worden begeleid met een duidelijke instructie. Deze retraite is daarmee zowel geschikt als kennismaking met mindfulness, als voor diegene die bekend zijn met mindfulness en de ervaring willen verdiepen of hernieuwen. 

 

Een ontspannen mindfulness weekend of midweek, waarbij naast de beoefening er voldoende tijd over blijft. Bijvoorbeeld voor het maken van een strandwandeling, genieten van de mooie omgeving, een boek te lezen, mooie gesprekken met andere deelnemers te voeren, wellness (sauna, hottub, zwembad, massage), wandelen of simpelweg niks te doen. 
Bekijk hier het programma per dag.

 

Open workshops
Deze retraites zijn onderdeel van een uniek concept waarin het welzijn van body & mind centraal staat. Je volgt een programma in een besloten groep, daarnaast zijn er workshops en open lessen (o.a. yoga) van de andere docenten te volgen.

 

Dit alles…. gepaard met lichtheid, humor en plezier!
Lees ervaringen van eerdere deelnemers

 

Details mindfulness weekend/midweek retraite

 • Tijden: weekend: vrijdag 18.00 eindigt zondag 14.00
  midweek: zondag 14.00 eindigt woensdag 14.00
 • Verblijf: volpension met vegetarisch biologische keuken
 • Programma: mindfulness en open workshops
 • Retraite begeleider: Zohair Elabd
 • Welness: Sauna's hottub, koudwaterbad, voetenbad
 • Optioneel: massage (niet in prijs inbegrepen) 
 • Prijzen weekend: €285,- in tent/camper 
  €325,- 3/4pk, € 365,- op 2pk € 425,- 1 p-kamer
  Prijzen midweek:
   € 395 in tent/camper 
  €450,- 3/4pk, €495,- op 2pk €565,- 1 p-kamer
 • Wie: alle leeftijden, met/zonder mindfulness ervaring
 • Met carpool/samen reis opties

AANMELDEN (via ZoMindful gevonden, vermeld 'via docent' op het formulier en ontvang het boek Word gelukkig als een monnik of Mindfulness in het veld van aandacht als cadeau!

Impressie retraite centrum


Retraite centrum & bereikbaarheid

De Schouw - Donkereweg 1, 4317 AM Noordgouwe (gemeente Schouwen) Zeeland

Wadend in ruimte en rust ligt dit retraite centrum op een beschut landgoed. Het gezellige gebouw is licht, sfeervol en ruim. Dit mooie centrum biedt een sfeervolle woon- en eetkamer, een stiltekamer en drie workshopruimten. Het centrum heeft sauna's, warmwaterbad, buitenzwembad, zonnebank en massagekamers. De prachtige tuin heeft een zonnig terras en diverse knusse hoekjes om tot jezelf te komen. De natuurrijke omgeving nodigt uit tot uitgebreide strand-, duin- en/of boswandelingen.

 

Bereikbaarheid

Met de auto is deze locatie goed te bereiken en er is een eigen parkeerplaats op het terrein. Met de trein reis je naar Rotterdam CS, met de metro naar station Zuidplein en dan per bus (80 min) tot vlak bij de

accommodatie. Of naar station Goes en dan per bus (40 min).

Aanmelden

Meld je HIER aan (De retraite via ZoMindful gevonden, vermeld dan 'via docent' op het aanmeldformulier, je ontvangt dan op de retraite een mindfulness boek als welkomstcadeau). Nog meer lezen over de retraite en de locatie, bezoek dan de website van FITBODYMIND