Mindfulness weekend retraite

Mindfulness weekend: Mindfulness en communicatie: 8-10 november in Zeeland

Tijdens dit weekend beoefen je mindfulness en ontdek je hoe je mindfulness kan inzetten in communicatie. Deze retraite is ideaal als je een 8-weekse mindfulness training hebt gevolgd, maar ook als je geen of andere

meditatie ervaring hebt ben je van harte welkom.

 

We zullen een meditatie beoefenen die kalmte en concentratie helpt ontwikkelen van waaruit helderheid en wijsheid kan ontstaan. Ook beoefenen we compassiemeditatie.

 

Met meditatie als onze basis zullen we vanuit ontspanning een aantal oefeningen doen waarin we onderzoeken hoe mindfulness kan bijdragen in onze communicatie. We zullen ontdekken hoe het is om aandachtig te luisteren en mindful te spreken, bewust te reageren en volledig aanwezig zijn. De communicatie wordt hierdoor compassievoller, oprechter, intenser en interessanter. Dit alles gaat gepaard met lichtheid, vriendelijkheid en ruimte voor humor! 

 

Daarnaast is er voldoende ruimte om te genieten van de mooie omgeving, een boek te lezen, mooie gesprekken met andere deelnemers te voeren, wandelen of simpelweg niks te doen.

 

De Schouw, Donkereweg 1, 4317 AM Noordgouwe (gemeente Schouwen) Zeeland

Wadend in ruimte en rust ligt dit retraite centrum op een beschut landgoed. Het gezellige gebouw is licht, sfeervol en ruim. Dit mooie centrum biedt een sfeervolle woon- en eetkamer, een stiltekamer en drie workshopruimten. Het centrum heeft sauna's, warmwaterbad, buitenzwembad, zonnebank en massagekamers. De prachtige tuin heeft een zonnig terras en diverse knusse hoekjes om tot

jezelf te komen. De natuurrijke omgeving nodigt uit tot uitgebreide strand-,duin- en/of boswandelingen.

 

Lees ervaringen van eerdere deelnemers

 

Bereikbaarheid

Met de auto is deze locatie goed te bereiken en er is een eigen parkeerplaats op het terrein. Met de trein reis je naar Rotterdam CS, met de metro naar station Zuidplein en dan per bus (80 min) tot vlak bij de

accommodatie. Of naar station Goes en dan per bus (40 min).

 

Praktisch: In een eigen groep volg je het mindfulness programma. Buiten het eigen programma zijn er open workshops te volgen uit het andere retraite programma dat gelijktijdig gegeven wordt.

Meld je hier aan: Meld je hier aan: https://www.fitbodymind.nl/product-page/mindfulness-weekend-retreat-Zohair (via ZoMindful gevonden, vermeld dit dan op het aanmeldformulier)

Details mindfulness weekend: Mindfulness en communicatie

Verblijf: volpension met vegetarisch biologische keuken

Programma: mindfulness en open workshops
Vrije tijd: wandelen, relaxen, fietsen met de aanwezige leenfietsen
Welness: Sauna's hottub, koudwaterbad, voetenbad

Optioneel: massage en eventueel re-balance  (niet in prijs inbegrepen) 

Prijzen

Mindfulness weekend: € 255 in eigen tent, € 275 op slaapzaal, € 295 3/4pk, € 335 op 2pk, € 395 voor overnachten op een 1 p-kamer

Wie: alle leeftijden, met/zonder mindfulness ervaring

Met carpool/samen reis opties!
Aanmelden via: https://www.fitbodymind.nl/product-page/mindfulness-weekend-retreat-Zohair (via ZoMindful gevonden, vermeld dit dan op het aanmeldformulier)

Impressie De Schouw