Oud en Nieuw Retraite Mindfulness - 30 december-3 januari 2019

De vaardigheid mindfulness leren, of je huidige ervaring verdiepen, kan ook tijdens een retraite. Rondom Oud en Nieuw verzorgt ZoMindful een mindfulness retraite in Zeeland.

 

Hoewel een retraite niet hetzelfde is als een 8-weekse mindfulness training, al is het alleen al vanwege de prachtige omgeving en de duur van de retraite, komt veel van de mindfulness training terug in deze retraite. We zullen verschillende meditaties doen en wat lichte yoga. Allen voorzien van praktische instructies om los te komen van de dagelijkse beslommeringen en een mooie start te maken of je huidige meditatie-ervaring te verdiepen. We zullen verschillende thema’s samen onderzoeken met kleine oefeningen of samen bespreken. Ook leren we enkele meditaties die te integreren zijn in ons dagelijkse leven.

 

Dit alles gepaard met lichtheid, humor en plezier. Uiteraard luiden samen ook op bijzondere wijze het nieuwe jaar in!

 

Deze retraite is onderdeel van een uniek concept waarin het welzijn van body & mind centraal staat. Je volgt mindfulness in een groep, daarnaast zijn er open workshops van andere docenten. Er is voldoende tijd voor genieten van natuur, wandelen, relaxen, sauna, warmwaterbad, massage en ontmoeten. Meer over de retraite en/of inschrijven? Kijk dan op: Mindfulness retraite

Weekend details

Verblijf: volpension met vegetarisch biologische keuken

Programma: 15 inspirerende lessen (20 uur) en open workshops

Wellness: sauna's, warmwaterbad, zonnebank

Vrije tijd: wandelen, wellness en relaxen

Optioneel: massage

 

Accommodatie: Retraitecentrum De Schouw (tussen Zierikzee/Renesse)

Prijzen: tussen €420 tot €630
Kamers: 1, 2 en 3/4 persoons (met of zonder badkamer), groepszaal

Wie: alle leeftijden, met/zonder mindfulness of yoga ervaring

Klik hier voor verdere details van de retraite

Impressie retraitecentrum De Schouw, Zeeland