Mindfulness retraite weekend in Zeeland - 27-29 april 2018

In onze drukke Westerse samenleving boeken we veel vooruitgang en welvaart door hard te werken. Iets waar velen van ons de vruchten van plukken. Tegelijkertijd ervaren we de keerzijde. Veel en constante prikkels, stress, gepieker over gisteren en de zorgen van morgen. In dit weekend komen wij even los van dit veeleisende leven. We ontdekken wat er gebeurt als we onszelf toestaan gewoon aanwezig te zijn en niets te moeten. Gebruikmakend van de beginselen van mindfulness ervaren we de vrijheid van het niet hoeven volgen van elke opkomende gedachte én de ontspanning die dit met zich meebrengt.

 

We zullen o.a. verschillende meditaties doen, zittend op een kussen, liggend en wat toegankelijke yoga. Allen voorzien van praktische instructies om los te komen van de dagelijkse beslommeringen en een mooie start te maken of je huidige meditatie-ervaring te verdiepen. Ook leren we enkele simpele meditaties die te integreren zijn in ons dagelijkse leven. Dit alles gepaard met lichtheid, humor en plezier.

 

Deze retraite is onderdeel van een uniek concept waarin het welzijn van body & mind centraal staat. Je volgt één programma in een besloten groep en als 'special' zijn er workshops van de andere docenten. Het motto is: alles mag, niets moet. Er is voldoende tijd voor genieten van natuur, wandelen, relaxen, sauna, warmwaterbad, massage en ontmoeten.

Deze retraite is in samenwerking met fitbodymind. Om direct naar de pagina van de retraite te gaan klik hier.

Weekend details

Verblijf: logies met volpension

Maaltijden: vegetarische keuken

Kamers: 1, 2 en 3/4 persoons met of zonder toilet

Programma: 4 lessen en open workshops

Wellness: sauna's, warmwaterbad, zonnebank

Vrije tijd: wandelen, wellness en relaxen

Optioneel: massage, privé-coaching

 

Accommodatie: Kuuroord De Schouw

(tussen Zierikzee/Renesse)

Prijzen: tussen € 250 en € 405

Wie: alle leeftijden, met/zonder mindfulness of yoga ervaring 

Klik hier voor verdere details van het weekend en prijzen

Impressie retraitecentrum De Schouw, Zeeland