Mindfulness jongeren retraite (20 t/m 39 jr)

Soms hebben we het gevoel geleefd te worden, in plaats van dat we zelf aan het roer staan. Door onze baan of studie, vrienden en relaties, familie en andere verplichtingen en verwachtingen. We hebben veel ballen hoog te houden en zijn druk met het naleven van verwachtingen die er van ons zijn. Er is dan te weinig ruimte om echt te voelen wat we willen en hoe we willen leven. 

 

Stap uit je dagelijkse routine en gun jezelf de tijd om te ontspannen, echt tot rust komen en te ontdekken wat belangrijk is voor jou. Wat wil jij echt als je al het moeten even los kan laten? 

 

In dit weekend of midweek creëren we de juiste balans tussen activiteit en rust. Zo krijg je meer inzicht in je eigen leven en kan je met zelfvertrouwen en meer innerlijke rust aan het roer gaan staan van jouw leven . 

 

Wat brengt deze retraite jou?

 • Mindfulness, yoga en meer
 • Een weekend alle tijd en aandacht voor jezelf
 • Verbinden met jezelf en voelen waar jij behoefte aan hebt
 • Zowel lichamelijk als mentaal een detox met heerlijke gezonde voeding, mindfulness, meditatie, yoga, ademwerk, ontspanning, wellness en natuur
 • Verbinding met gelijkgestemden
 • Inzicht in wie jij bent en wat belangrijk is voor jou in jouw leven
 • Handvatten om meer rust in te kunnen bouwen in jouw dagelijkse leven

Buiten het programma is er voldoende tijd voor ontspanning en rust. Maar ook voor beweging, verdieping, verwerking en verstilling, voor het maken van een wandeling, een duik in de zee, te verbinden met andere deelnemers, wellness (sauna, massage) en te genieten van de veelal biologische en vegetarische maaltijden. 
 

Bekijk hier het voorbeeld programma per dag voor een weekend of midweek retraite. Programma kan afwijken per retraite. Of kijk voor meer informatie op de website van FitBodyMind

 

Dit alles…. gepaard met lichtheid, humor en plezier! 
Lees ervaringen van eerdere deelnemers 

 

Mocht je twijfelen over welk weekend het beste bij je past, je kan altijd even contact opnemen om te overleggen.


Details retraite

 

 • Retraite: vrij 10 mei 18.00 tot 12 mei 14.00 
 • Retraite: zo 21 juli 17.00 tot 25 juli 14.00 
 • Verblijf: Volpension met vegetarisch biologische keuken
 • Retraite begeleider: Zohair Elabd & Stephanie Beltman
 • Wellness: Sauna's hottub, koudwaterbad, voetenbad
 • Optioneel: Massage (niet in prijs inbegrepen) 
 • Prijzen weekend: €320,- in tent/camper 
  €360,- 3/4pk, €410,- op 2pk €495,- 1 p-kamer
 • Optioneel weekend 10 mei ademwerk : €50,- 
 • Prijzen midweek: €505,- in tent/camper 
  €590,- 3/4pk, €670,- op 2pk €780,- 1 p-kamer
 • Wie: 20 t/m 39 jaar, met/zonder ervaring
 • Met: carpool/samen reis opties

Foto's Retraite

AANMELDEN (via ZoMindful gevonden, vermeld 'via docent' op het formulier en ontvang op retraite een welkomstgeschenk!Retraitecentrum & bereikbaarheid

 

1. De Schouw - Donkereweg 1, Noordgouwe (gemeente Schouwen) Zeeland

Wadend in ruimte en rust ligt dit retraite centrum op een beschut landgoed. Het gebouw is licht, sfeervol en ruim. Het centrum heeft een sfeervolle woon- en eetkamer, een stiltekamer en drie workshopruimten. Daarnaast heeft het centrum sauna's, warmwaterbad, buitenzwembad en massagekamers. De prachtige tuin heeft een zonnig terras en diverse knusse hoekjes om tot jezelf te komen. De natuurrijke omgeving nodigt uit tot uitgebreide strand-, duin- en/of boswandelingen.

 

Bereikbaarheid De Schouw in Zeeland

Met de auto is deze locatie goed te bereiken en er is een eigen parkeerplaats op het terrein. Met de trein reis je naar Rotterdam CS, met de metro naar station Zuidplein en dan per bus (80 min) tot vlak bij de Schouw. Of naar station Goes en dan per bus (40 min).

 

2. Transitium Zeeveld, Noorderstraat 2 in Castricum

Midden in duingebied is dit retraite centrum te vinden, het is een modern klooster. Het gezellige gebouw is licht, sfeervol en ruim. Dit centrum biedt een sfeervolle woon- en eetkamer, een stiltekamer en een ruime workshopruimte. De natuurrijke omgeving nodigt uit tot uitgebreide strand-, duin- en/of boswandelingen.

 

Bereikbaarheid Transitium Zeeveld

Met de auto is deze locatie goed te bereiken en er is een parkeerplaats even buiten het terrein.

 

Per trein of bus naar Station Castricum, vervolgens verder te voet (loopafstand 45 min), per fiets (fietsafstand 15 min; OV-fietsen te huur bij het station), per bus, lijn 164 naar Egmond aan Zee, uitstappen halte Noorderstraat, of per OV taxi.

 

Aanmelden

Meld je HIER aan (De retraite via ZoMindful gevonden, vermeld dan 'via docent' op het aanmeldformulier, je  ontvangt dan op de retraite een welkomstgeschenk). Meer lezen over de retraite en de  locatie, bezoek dan de website van FITBODYMIND