Mindfulness jongeren retraite (t/m 39 jr) Zeeland

Soms hebben we het gevoel geleefd te worden, in plaats van dat we zelf aan het roer staan. Door onze baan of studie, vrienden en relaties, familie en andere verplichtingen en verwachtingen. We hebben veel ballen hoog te houden en zijn druk met het naleven van verwachtingen die er van ons zijn. Er is dan te weinig ruimte om echt te voelen wat we willen en hoe we willen leven. 

 

Stap uit je dagelijkse routine en gun jezelf de tijd om echt tot rust komen, ontspanning te vinden en te ontdekken wat belangrijk is voor jou. Wat wil jij echt als je al het moeten even los kan laten? 

 

In dit weekend creëren we de juiste balans tussen activiteit en rust. Zo krijg je inzicht in je eigen leven en kan je met zelfvertrouwen en meer innerlijke rust aan het roer gaan staan van jouw leven . 

 

Wat brengt deze retraite jou?

 • Mindfulness, yoga en meer
 • Een weekend alle tijd en aandacht voor jezelf
 • Verbinden met jezelf en voelen waar jij behoefte aan hebt
 • Een detox zowel lichamelijk als mentaal met gezonde voeding, yoga, mindfulness, meditatie, ontspanning, wellness en natuur
 • Verbinding met gelijkgestemden
 • Inzicht in wie jij bent en wat belangrijk is voor jou in jouw leven
 • Handvatten om meer rust in te kunnen bouwen in jouw dagelijkse leven
 • Optioneel kan je een verbonden ademhalen programma volgen.

Buiten het programma is er voldoende tijd voor ontspanning en rust. Maar ook voor beweging, verdieping, verwerking en verstilling, voor het maken van een wandeling, te verbinden met andere deelnemers, wellness (sauna, massage) en te genieten van de veelal biologische en vegetarische maaltijden. 
 

Bekijk hier het voorbeeld programma per dag voor een weekend of week retraite. Programma kan afwijken per retraite. Of kijk voor meer informatie op de website van FitBodyMind

 

Dit alles…. gepaard met lichtheid, humor en plezier! 
Lees ervaringen van eerdere deelnemers 

 

Mocht je twijfelen over welk weekend het beste bij je past, je kan altijd even contact opnemen om te overleggen.


Details retraite

 

 • Retraite: Do 17 nov 18.00 tot zo 20 nov 14.00 
 • Verblijf: Volpension met vegetarisch biologische keuken
 • Retraite begeleider: Zohair Elabd & Stephanie Beltman
 • Wellness: Sauna's hottub, koudwaterbad, voetenbad
 • Optioneel: Massage (niet in prijs inbegrepen) 
 • Prijzen weekend: €410,- in tent/camper 
  €455,- 3/4pk, €510,- op 2pk €595,- 1 p-kamer
 • Wie: 20 tot 40 jaar, met/zonder ervaring
 • Met: carpool/samen reis opties

Foto's Retraite

AANMELDEN (via ZoMindful gevonden, vermeld 'via docent' op het formulier en ontvang op retraite een welkomstgeschenk!Retraitecentrum & bereikbaarheid

De Schouw - Donkereweg 1, Noordgouwe (gemeente Schouwen) Zeeland

Wadend in ruimte en rust ligt dit retraite centrum op een beschut landgoed. Het gebouw is licht, sfeervol en ruim. Het centrum heeft een sfeervolle woon- en eetkamer, een stiltekamer en drie workshopruimten. Daarnaast heeft het centrum sauna's, warmwaterbad, buitenzwembad en massagekamers. De prachtige tuin heeft een zonnig terras en diverse knusse hoekjes om tot jezelf te komen. De natuurrijke omgeving nodigt uit tot uitgebreide strand-, duin- en/of boswandelingen.

 

Bereikbaarheid De Schouw in Zeeland

Met de auto is deze locatie goed te bereiken en er is een eigen parkeerplaats op het terrein. Met de trein reis je naar Rotterdam CS, met de metro naar station Zuidplein en dan per bus (80 min) tot vlak bij de Schouw. Of naar station Goes en dan per bus (40 min).

 

Bij keuze voor een gedeelde kamer als je alleen boekt, word je ingedeeld met gelijk geslacht. Je kamerkeuze is te wijzigen zolang de voorraad strekt, dus je reispartner kan zich ook later nog opgeven.  

Aanmelden

Meld je HIER aan (De retraite via ZoMindful gevonden, vermeld dan 'via docent' op het aanmeldformulier, je ontvangt dan op de retraite een mindfulness boek als welkomstcadeau). Meer lezen over de retraite en de locatie, bezoek dan de website van FITBODYMIND