Daphne
Tijdens de trainingen weet Zohair in korte tijd een veilige en vertrouwde sfeer op te bouwen in een groep van mensen die elkaar niet kennen. Zohair zijn betrokkenheid, humor, rust en niet oordelende houding maakten dat ik mij meteen welkom en op mijn gemak voelde. Het rustpunt dat elke week weer gecreëerd werd in het drukke Amsterdamse bestaan was erg prettig. In 8 weken is er een goede en brede basis gelegd om mindfulness toe te passen in het dagelijkse leven. Het werkboek is ook erg waardevol waarin naast de behandelde theorie en oefeningen prachtige gedichten staan. Het volgen van deze mindfulness training is echt een cadeau voor jezelf (en je omgeving 😉 ) en ik zou het iedereen aanraden!

 

 

Jasmijn
Deze mindfulnes training heeft me vooral veel rust gegeven. Ik ben gaan in zien hoe druk het eigenlijk was in mijn hoofd en weet nu wat ik daaraan kan doen. Zohair spreekt uit eigen ervaring en is een bekwame docent. Ook weet hij een veilige sfeer neer te zetten, zodat iedereen zijn plek in de groep weet te vinden. Echt een aanrader!

 

Freek
Met veel plezier heb ik deel genomen aan de 8-weekse mindfulness training van Zomindful. Zohair maakt je op een warme, innemende en professionele manier bekend met alle facetten van mindfulness. Hij zorgt voor een zeer prettige en veilige sfeer, en maakte voor mij mindfulness tot iets wat ik in mijn dagelijkse leven meeneem en wat me veel bewuster en rustiger in het leven doet staan. Hoewel mindfulness vaak gekoppeld wordt aan spiritualiteit, heeft Zohair een nuchtere benadering. Tijdens de training is er veel ruimte om, naar eigen behoefte, ervaringen te delen. De stilteochtend die Zohair naast de training organiseert, heb ik als zeer prettig ervaren. Een aanrader voor iedereen die zoekt naar meer rust en zelfbewustzijn in het leven.

 

 

Caroline

"In de lessen van Zohair heb ik ervaren wat meditatie nou eigenlijk is en wat het steeds opnieuw voor je kan betekenen. Verschillende vormen van meditatie worden toegankelijk, goed toepasbaar gemaakt en hij brengt het ook nog eens op een leuke lichte manier, met humor. Door het werkboek erbij geeft hij je interessante theorie mee waar je tijdens en ook na de cursus goed mee aan de slag kunt blijven. Ik heb naar mijn idee iets heel waardevols meegekregen wat ik altijd terug kan pakken om te doen, beoefenen. "

  

 

Stefanie

"Ik was al geruime tijd bezig met meditatie en heb flink wat boeken over het onderwerp gelezen. Desondanks lukte het maar niet om er een vast onderdeel van mijn leven van te maken. De kennis was er wel, maar ik deed er vrij weinig mee. Door de mindfulness training die ik bij Zomindful heb gevolgd is dat helemaal veranderd. Ik mediteer nu elke dag en merk er enorm veel voordelen van: ik ervaar veel meer kalmte, acceptatie en liefde voor het leven.  Zohair is de rust zelve. Hij inspireert met zijn praktische oefeningen, meditaties en rake gedichten, die hij in de meditaties verwerkt. Verder legt hij de theorie heel duidelijk en met de nodige humor uit en geeft hij zijn studenten veel persoonlijke aandacht. Voor mij speelden de kosten ook een grote rol. De training geeft veel waarde voor relatief weinig geld. Ik kan het iedereen aanbevelen!" 

 

 

Erik

 "Voor de eerste sessie had ik weinig verwachtingen. Vanaf het moment dat ik binnen kwam ervoer ik een ongedwongen en relaxte sfeer. Een vrijwel onbevooroordeelde ambiance heeft Zohair kunnen creëren. De goede combinatie tussen meditatie, praktische oefeningen en theoretische verhalen over de achtergrond van mindfullness zorgde voor een goede variëteit. Zohair heeft mij en denk ik de hele groep veel inspiratie en voortdurend nieuwe handvatten gegeven om te leren in het hier en nu te zijn, gedachten te herkennen, los te laten en te accepteren. Door zijn goede doorvraagmethoden en stiltes wist hij goed te begrijpen en daar op te reageren. Ik kan iedereen deze training aanraden en dit zal ik ook doen. Alle bijeenkomsten hebben mij als persoon echt verder geholpen en mezelf geleerd om objectief naar mijn gedachten te kunnen kijken."

 

 

Manuel

"Al tijdens de 1e cursus dag van de mindfulness training in Amsterdam raakte ik overtuigd van de toegevoegde waarde die mindfulness op mijn leven kon hebben. Mede dankzij de down to earth, tastbare boodschappen en zeker door de manier waarop Zohair, de trainer, zijn werk deed, heb ik de 8 sessies met interesse en plezier gevolgd. Humor speelde daarbij een belangrijke rol."