Mindfulness vervolgtraining

Tijdens de mindfulness vervolgtraining: Mindfulness verdieping en communicatie  verdiep en verbreed je jouw mindfulness vaardigheid en leer je hoe je mindfulness kan inzetten in communicatie. Deze training is voor iedereen die de 8-weekse mindfulness training heeft gevolgd, bij ZoMindful of elders.  

 

Mindfulness meditaties

In 4 weken verdiepen we onze mindfulness. Zo leren we een meditatie die meer kalmte en concentratie helpt ontwikkelen van waaruit helderheid en wijsheid kan ontstaan. Deze meditatie met weinig tot geen begeleiding helpt ons tevens om minder gehaast te leven, meer bewust te zijn en beter om te kunnen gaan met de uitdagingen die we treffen. Daarnaast zullen we de 'compassiemeditatie' beoefenen. Een meditatie die bijdraagt aan milder en vriendelijker te zijn naar onszelf en anderen toe. 

 

Mindfulness en communicatie

We onderzoeken elke week verschillende facetten van mindful communiceren: aandachtig luisteren, mindful spreken, bewust reageren en volledig aanwezig zijn. De communicatie wordt hierdoor compassievoller, oprechter, intenser en interessanter. We zullen hiervoor verschillende (interactieve) oefeningen doen. 

 

Data en kosten

De mindfulness vervolgtraining: Mindfulness verdieping en communicatie wordt vanaf oktober/november aangeboden. De kosten bedragen 149,- voor 4 wekelijkse bijeenkomsten, een werkboekje, telefonische intake (15 min.) en alle benodigdheden. 

 

Wil je op de hoogte blijven van de exacte startdata, laat dan hieronder je naam en email achter. Vermeld in het bericht dat het om de mindfulness vervolgtraining gaat. 

Mindfulness vervolgtraining interesseformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.