Mindfulness vervolgtraining

Tijdens de mindfulness vervolgtraining: Mindfulness en communicatie verdiep en verbreed je jouw mindfulness vaardigheid en leer je hoe je mindfulness kan inzetten in je communicatie. Deze training is voor iedereen die de 8-weekse mindfulness training heeft gevolgd, bij ZoMindful of elders. 

 

In 4 weken onderzoeken we verschillende facetten van mindful communiceren en leren we hoe mindfulness ons kan helpen in onze communicatie. De communicatie wordt hierdoor compassievoller, oprechter, intenser en interessanter. 

 

Tijdens de mindfulness vervolgtraining komen onder andere de volgende onderdelen aan bod:

1. Mindful luisteren

2. Mindful spreken

3. Mindful reageren

4. Mindful aanwezig zijn

 

We zullen hiervoor verschillende (interactieve) oefeningen doen. Naast het communicatie aspect blijft  meditatie in deze training een belangrijk onderdeel, want het is juist daar waar we leren meer afstand te nemen van onze gedachten, ze op waarde te schatten en onze aandacht te richten op het hier en nu.

 

We zullen ons bekwamen in de 'kalmtemeditatie'. Een mooie meditatie met weinig tot geen begeleiding die ons helpt om minder gehaast te leven, meer bewust te zijn en beter om te kunnen gaan met de uitdagingen die we treffen. Daarnaast zullen we de 'compassiemeditatie' beoefenen. Een meditatie die ons helpt milder en vriendelijker in het leven te zijn naar onszelf en anderen toe. 

 

De mindfulness vervolgtraining: Mindfulness en communicatie wordt vanaf september aangeboden. De kosten zullen hiervoor zullen 149,- bedragen voor 4 wekelijkse bijeenkomsten, een werkboekje, telefonische intake en alle benodigdheden. 

 

Wil je op de hoogte blijven van de exacte startdata, laat dan hieronder je naam en email achter. Vermeld in het bericht dat het om de mindfulness vervolgtraining gaat. 

 

Mindfulness vervolgtraining interesseformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.