Mindfulness Individueel

Individuele mindfulness training op locatie of online
Individuele mindfulness training op locatie of online

Mindfulness individueel - online of op locatie


Toch liever individueel?

We doen dit op 1 van onze mindfulness trainingslocaties in Amsterdam of online.

 

Duur

Het programma is gelijk aan de 8-weekse training.

De sessies zijn echter korter, 50 a 55 minuten. Ook is het mogelijk een introductie training van 3 of 4 sessies te volgen. 

  

Kosten

€90,- per sessie op locatie

€75,- per sessie online

€110,- per sessie indien de werkgever betaald

Inclusief lesmateriaal en BTW. 

Optioneel: halve stiltedag €25,-

*Vergoeding zorgverzekering vanuit de aanvullende verzekering. Zie de zorgwijzer voor een overzicht van de vergoedingen. ZoMindful is categorie 1 bij de VMBN. Toch nog vragen, neem dan contact op.

*Indien de werkgever betaalt komt hier nog BTW bij.

 

The individual mindfulness training can also be given in EnglishMelvin (training Online)

"Ik begon deze mindfulness training omdat ik wat rust in mijn hoofd kon gebruiken. Ik was continue aan het analyseren over alles wat er gebeurde in mijn leven. Ik heb de training gevolgd bij Zohair, iemand die ik bewonder om zijn rust en doorvragen tijdens onze sessies. Na twee sessies werden we helaas overvallen door de corona-crisis en waren we genoodzaakt de bijeenkomsten online voort te zetten. Deze plotselinge verandering was eigenlijk best prettig, je mist weliswaar het fysieke contact. Maar om in alle rust in je vertrouwde omgeving de training te volgen heeft mij heel veel gebracht! Ik ervaar veel meer rust en stabiliteit! Ik kan de training dan ook zeker aanraden, ook online! "


 

Mocht je graag een online mindfulness training willen volgen, maar dan in je eigen tijd of momenteel minder budget beschikbaar hebben. Kijk dan is naar de mindfulness cursus van Growing Mindfulness.

 

"Aandacht geven op een bepaalde manier - Gericht in het hier-en-nu - Niet (ver)oordelend"

Jon Kabat-Zinn