Mindfulness Zomertraining

De mindfulness Zomertraining is een ideaal alternatief voor wie het lastig is om 8 weken lang op hetzelfde tijdstip beschikbaar te zijn. Of als je het juist prettig vindt om aan het begin van de zomervakantie periode een mooie weektraining te volgen waarbij je de vaardigheid mindfulness je eigen maakt.

 

Na deze week heb je hetzelfde programma gevolgd als bij de officiële 8-weekse mindfulness training en dezelfde contacturen gehad. 

Mindfulness in 4 dagen

In 4 dagen doorlopen we de volledige 8-weekse mindfulness training. Elk dagdeel staat gelijk aan 1 bijeenkomst uit de reguliere 8-weekse training, daar waar nodig zijn enkele aanpassingen gedaan zodat het programma ook als zomertraining een goede doorloop heeft. Tijdens 1 dagdeel doen we een aantal oefeningen zoals we dat doen op een stiltedag. Indien je dit nog eens langer wilt beoefenen mag je als deelnemer van de zomertraining voor €15,- deelnemen aan een stiltedag naar keuze in september of oktober (o.b.v. beschikbaarheid). Hoewel het inhoudelijke programma gelijk is aan de 8-weekse training doorloop je persoonlijk een ander proces dan wanneer je 8 weken achtereenvolgens de training volgt.

Praktisch

De mindfulness Zomertraining vindt plaats van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 juli van 09.30 tot 15.00. De training wordt gegeven op onze locatie in Amsterdam West, Borgerstraat 102. Trainer: Zohair Elabd

 

De kosten bedragen €280,-. Dit is inclusief telefonische intake, alle trainingsbenodigdheden, thee, water, gezonde snacks en fruit. Voor de lunch kan je zelf iets meenemen.

 

Je ontvangt bij de training het officiële 8-weekse werkboek en audiobestanden zodat je eventueel na de training de training nog eens in je eigen tempo kan doorlopen. Benieuwd naar ervaringen, lees wat eerdere deelnemers over de training zeggen. Zie agenda en inschrijven voor eventuele andere trainingsdata en locaties.

 

Mindfulness Zomertraining inschrijfformulier

Inschrijving is pas definitief na de kosteloze intake

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.