Mindfulness onderwijs ervaringen

 

Dick - docent

“ Vlak voor de zomervakantie kregen medewerkers van het Regiocollege en ik de gelegenheid in de zomervakantie de mindfulness training online bij te wonen. Het was een bijzondere setting, een aantal collega’s bekend, een aantal (nog) niet. Zohair heeft de bijeenkomsten begeleid en heeft dat op bijzondere wijze gedaan, met veel aandacht voor de deelnemers en het proces. De sfeer was goed, er kon in openheid gesproken en gedeeld worden. De bijeenkomsten hadden een mooie mix van meditatie, bespreken van oefeningen, delen van ervaringen in de ZOOM- breakout rooms en een vooruitblik naar de volgende week. Ik heb met plezier de bijeenkomsten bijgewoond, de oefeningen gedaan en voel mij rijker zo aan het begin van het nieuwe schooljaar. Collega’s en Zohair, Bedankt!!”

  

Paola - medewerker examenbureau

“Na een hectische periode op mijn werk bij het examenbureau heb ik de 8 weekse mindfulness training gedaan bij Zohair. Het was een mooie ervaring, veel over mijzelf geleerd en oefeningen aangereikt gekregen om beter te kunnen ontspannen, te aanvaarden, te relativeren, te verwerken en vooral los te laten. Ik ga mijn best doen om meer ‘’mindful” te leven en te werken en al het geleerde te blijven toepassen, de training heeft mij heel veel innerlijke rust gebracht. 

Bedankt Zohair, het was een hele mooie inspirerende reis met een fijne groep mensen!!"

 

Barbara - docent

“Dankbaar ben ik dat ik kon deelnemen aan de sessies Mindfulness afgelopen schooljaar. 

De training vond ik goed opgezet. Jouw talent als trainer is; jouw kalmte en je duidelijke communicatie.

De handleiding heb ik als zeer prettig ervaren. Vooral vanwege de uitleg, maar bovendien om de wijze woorden en gedichten die erin stonden. 

Afgelopen sessies hebben mij meer inzichten gegeven en ook heb ik geleerd om milder te kijken naar een ander. Eveneens ben ik milder naar mijzelf geworden.

Met de mindfulness en de yoga ben ik mij nog meer bewust geworden van het feit, hoe belangrijk het is om in het leven tijd te nemen voor jezelf. Door hierin opmerkzaam te zijn, ben ik in staat alerter te zijn. Met behulp van de ademhalingstechnieken ga ik terug naar binnen. Naar de kalmte en rust die ik nodig heb.”   

 

Jamie Lee - medewerker PR & communicatie

De 8-weekse online mindfulness training heeft mij veel rust gebracht. Ik zie nu in hoe weinig me-time ik eigenlijk heb en goed loslaten voelt. Zohair vind ik een fijne docent. Hij praat op een down-to-earth manier over eigen ervaringen en heeft een hele fijne kalme stem. De training voelde als een veilige omgeving om samen met de hele groep te proeven van  mindfulness mogelijkheden.   

 

 


Al meer dan 1500 mensen volgden een mindfulness training bij ZoMindful, waaronder vele docenten en onderwijs personeel. Binnen het onderwijs verzorgden wij trainingen op het Regiocollege in Zaandam en de Haagsche Hogeschool in Den Haag. 

 

Meer ervaringen? Bekijk het onderwijs nieuwsbericht dat eerder op het intranet van het Regiocollege verscheen of bekijk de ervaringen van deelnemers aan particuliere trainingen. 

 

 

Download
Nieuwsbericht Mindfulness training Regiocollege
Mindfulness training medewerkers nieuws.
Adobe Acrobat document 109.1 KB