Mindfulness op het werk

Mindfulness op het werk

Ons werk is vandaag de dag uitdagender dan ooit. Dit geeft ons de gelegenheid onszelf te ontwikkelen. Tegelijkertijd kampen velen van ons met stress en andere werk gerelateerde klachten.

 

Mindfulness kan helpen. Zowel de werknemer als werkgever hebben hier baat bij. De stress ervaring kan afnemen en daarmee ook de kans op ziekteverzuim. Creativiteit, concentratievermogen en zelfvertrouwen nemen toe, alsmede het werkplezier.

 

Hoewel de winst groot kan zijn, kan een gebrek aan tijd een belemmering zijn. Daarom is er speciaal voor het bedrijfsleven een kortere training. De training is kernachtig van opzet, in 6 bijeenkomsten van 2 uur wordt de vaardigheid mindfulness geleerd. Dit is niet moeilijk, maar vergt wel een investering, zo zal tijdens de training ook thuis geoefend moeten worden.

 

Ook is het mogelijk om 1 of 2 keer per week een meditatie van 30 tot 60 minuten op het werk te begeleiden. Dit is geen training, maar een mogelijkheid voor uw medewerkers om even tot zichzelf te komen, te ontspannen en op te laden. Naast de begeleide meditatie krijgen de deelnemers instructies om, wanneer daar behoefte aan is, zelf een korte meditatie kunnen doen.

 


Kosten

Mindfulness training: €450,- per deelnemer inclusief lesmateriaal.

Begeleide meditatie: €120,-  per bezoek (alleen in Amsterdam).
Workshop: Neem contact op voor een maatwerk oplossing.

 

Indien de training op kantoor gegeven wordt komt hier €45,- per meditatieplek bij voor de aanschaf van een meditatie-set. Of indien dat de voorkeur geniet kan de training op de beschikbare stoelen gegeven worden. De bedragen zijn exclusief BTW.

 

Waar

De training kan bij u op kantoor gegeven worden, online of in 1 van de trainingslocaties van ZoMindful. 

Samenwerkingspartners bedrijfsleven
Onze cijfers

Al meer dan 2000 mensen volgden tot volle tevredenheid een mindfulness training, weekend of opleiding bij ZoMindful. Neem contact op voor een offerte of om eerst samen de mogelijkheden te onderzoeken.

 

Benieuwd naar hoe deelnemers de training beoordelen? Lees hier ervaringen van eerdere deelnemers aan trainingen.