Stephanie Beltman - Yogadocente en ademcoach

Van nature ben ik een energiek en enthousiast persoon. Ik ben geboren en opgegroeid in Vinkeveen. Rond mijn 20e levensjaar ben ik vertrokken naar de grote stad om mijn droom achterna te gaan en carrière te maken in de modebranche. Ik stond vol in het leven, had een verantwoordelijke, veeleisende baan, een druk sociaal leven en rende van hot naar her. Ik ervaarde veel onrust in mijn lichaam & hoofd en had veel fysieke klachten. Op een gegeven moment had ik het gevoel dat ik letterlijk 'geen lucht' meer kreeg. Er was weinig verbinding met mezelf, mijn gevoelens en emoties en ik voelde me uitgeput en opgebrand. Yoga bracht mij innerlijke rust, kracht en terug in balans. Na een yogales voelde ik me altijd zo kalm en vredig. Dit zorgde ervoor dat ik toegewijd yoga ben gaan beoefenen. Daar kwam ik ook in aanraking met de kracht van de adem. Ik ontdekte dat de manier waarop je ademt, de manier is waarop je leeft. Door weer meer ontspannen en voller te leren ademen, vond ik zo veel levensenergie terug om weer voller te kunnen leven!

 

Inmiddels ben ik gecertifieerd ademcoach en en yogadocente in verschillende stijlen: Vinyasa, Yin & Yoga Nidra. Het is mijn missie om een veilige omgeving te creëren waarin mensen zich met zichzelf en elkaar kunnen verbinden, op zowel fysiek, emotioneel als mentaal niveau. Dit kan zowel door bewegen als met behulp van de adem. Het mooie van de adem is dat het een hele directe tool is, die door simpelweg een bewuste ademteug naar binnen te nemen verbinding maakt met wat er bij jou van binnen leeft. Het mooie van yoga is dat je practice op de mat je inzichten geeft over hoe jou lichaam en geest met elkaar communiceren en hoe je dit kan versterken. Het zorgt voor balans voor ieder individu op zijn eigen manier. Door te handelen naar de behoeften van jouw lichaam en geest, kunnen verschillende stromingen yoga jou precies geven wat jij nodig hebt; meer energie, meer innerlijke rust en meer balans.

 

“Ik vind het zo mooi om te zien hoe mensen verbinding kunnen maken met zichzelf en met zachtheid ervaren wat er in hen leeft, zodat ze hun leven kunnen leven vanuit hun eigen kracht en autonomie, kunnen inspelen op hun eigen behoeften en zo vol in het leven staan en lekker in hun vel zitten. Ik heb door mijn eigen ervaringen, van mijn passie mijn werk gemaakt ”.

 

Lees hier meer over de studio en werkzaamheden van Stephanie 


Denise

"Met heel mijn hart raad ik de Young & Free retraite aan. Stephanie, Susan en de andere teachers geven je alle handvaten om jezelf te zijn en te vinden waar jij naar op zoek bent. Dat zij dit doen, daar ben ik heel dankbaar voor!"