Mindfulness weekend & retraite ervaringen

Arthur

“Ik heb een retraite gedaan met mindfulness als hoofdprogramma. Wat een fijne ervaring is het geweest. Door intensief met mindfulness bezig te zijn ben ik veel beter in contact met mijn gevoel gekomen. Ook de verbinding met andere deelnemers en deelname aan open workshops yoga en dans heb ik ervaren als een warm bad.

Het mindfulness programma was fijn opgebouwd. Waar nodig een stukje instructie of verdieping, maar vooral met meditatie aan de gang gaan. Ik vond het erg prettig hoe Zohair de meditaties begeleidde. Niet te veel tekst, ook niet te weinig en een prettige stem. Ook waren er oefeningen met anderen, dus ik was niet alleen maar met mijn aandacht bij mezelf. Bij de nabesprekingen gaf Zohair ruimte aan iedereen zonder zelf zijn stempel te drukken, maar waar nodig richting te geven door middel van de juiste vragen te stellen. Kortom, ik ben erg enthousiast over de retraite!”

 

Esther

“Deze retraite heeft mij geleerd wat mindfulness voor mij betekent: echt in het nu zijn, je oké voelen met wat je ervaart door compassievol en zonder oordeel naar je ervaringen te kijken. Een retraite met Zohair geeft inzicht in wat mindfulness werkelijk is en hoe je dit kan integreren in je leven. Dit begeleidt hij door het geven van ondersteunende theorie, praktijkervaringen en persoonlijke aandacht. Daarnaast in een fijne en ontspannen sfeer!”

 

Nathalie

“Ondanks dat de trainer het proces alleen maar ‘faciliteert’ heb ik veel van Zohair geleerd. Natuurlijk komt het vanuit jezelf, maar zonder de juiste aanwijzingen en begeleiding was ik niet zover gekomen. Het is overduidelijk dat hij weet wat hij doet, het is voelbaar. Elke les bracht iets moois en ik ben dan ook zeer dankbaar voor de hele retraite!”

 

Evita

"100% een aanrader! Ik was op zoek naar een manier om beter om te gaan met stress en (over)denken. De retraite vond plaats op een prachtige locatie middenin de natuur. Zohair heeft een prettige persoonlijkheid en met zijn fijne stem zorgt hij ervoor dat je tijdens de trainingen goed kunt ontspannen. Hij heeft veel kennis, kan goed luisteren en stelt vragen die je aan het denken zetten.

Na de retraite ben ik in staat om de mindfulness-oefeningen toe te passen in mijn dagelijkse leven en daar ben ik heel dankbaar voor.

Ik zou iedereen een training en/of retraite bij Zomindful aanraden."