Saskia Beugel - Individuele Mindfulness & groepstraining Amsterdam Zuid

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ik dan ook de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar weinig aan veranderen, omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb. Ik laat mezelf raken, leer en ontwikkel iedere dag. Dat maakt mijn leven afwisselend, verdiepend & speels. 

 

Als gecertificeerd mindfulness trainer werk ik zowel met groepen als in individuele sessies en business teams. Mijn mindfulnesstrainingen zijn toegespitst aan de behoeften en mogelijkheden van mensen werkzaam in het bedrijfsleven, publieke sector en ondernemers. Ik ken, vanwege mijn achtergrond in het bedrijfsleven, het krachtenveld waar binnen gefunctioneerd moet worden en speel daar op in: resultaatgericht, veilig, nuchter, met veel inlevingsvermogen, een scherpe intuïtie en humor. Zowel de trainingen als de coaching wordt aangeboden in zowel Nederlands en/of Engels.

 

Naast gecertificeerd mindfulnesstrainer (lid VMBN), yogadocent (Sai Mithra) en lichaamsgerichte psychotherapeut (EABP i.o) ben ik co-eigenaar van It's Just Therapy®, een coachplatform. Daarvoor richtte ik Rishis® op (evenementen en opleidingen) en werkte ik bijna 15 jaar in het bedrijfsleven (VNU Business Publications, Randstad, Sanoma Media)). Met mijn teams ontwikkelde ik de marketing- en salesstrategie, positionering, in- en externe communicatie van grote merken als Intermediair, Cosmopolitan, Marie Claire, Newmonday.com, Management Team en ontwikkelde en lanceerde het concept Sprout (voor ondernemers). 

 

Mijn opleidingen


Frank 

“Saskia is een zeer professionele mindfulness trainer, voelde bijzonder goed aan waar de groep behoefte aan had en kon hier snel op schakelen. Het leverde ook verrassende interactiemomenten op. Na een introductie ging de groep aan de slag met oefeningen waar alle deelnemers op hun eigen manier baat bij hebben gevoeld"