Martine Huisman - Mindfulness Amstelveen

Ik ben in 2013 in aanraking gekomen met mindfulness. Na mijn eigen acht-weekse training was ik helemaal verkocht. Ik merkte dat ik minder last had van piekergedachten, meer vertrouwen had in mezelf en meer kon genieten van alles om heen. Het voelde als een enorm cadeau dat ik graag wilde doorgeven. Ik ben daarom meteen doorgegaan met de opleiding tot trainer voor zowel kinderen als volwassenen. Ook blijf ik me ontwikkelen door het volgen van bijvoorbeeld compassietrainingen en retraites. Ik ben opgeleid bij het Centrum voor Mindfulness en heb daar jaren als trainer gewerkt. 

 

In mijn werk als psycholoog pas ik mindfulness dagelijks toe om mensen te ondersteunen bij allerlei soorten klachten. Het helpt om meer afstand te krijgen van je gedachten, met meer mildheid naar jezelf te kijken en weer in contact te komen met jezelf.

 

Het blijft iedere keer weer bijzonder om te zien hoeveel mindfulness kan veranderen in het leven van mensen. Het voelt als een voorrecht om deelnemers in dit proces te begeleiden en dit doe ik dan ook met veel enthousiasme en humor. Ik creëer een veilige plek waar ruimte is voor alles wat er speelt.

 

Naast mijn werk als psycholoog en trainer ben ik vrijwilliger voor Stichting Achter de Regenboog. Ik hou van mijn dochter, familie en vrienden.  


Maarten

”De training heeft mij inzicht in mijzelf gegeven; wat wil ik en hoe ik verder wil.  Meer tijd voor mezelf inroosteren is echt van essentieel belang. Het heeft me meer rust gebracht en ik geniet nu met volle aandacht van heel veel kleine dingen en dat was ik echt uit het oog verloren.’‘