Elisa Keijzer - Mindfulness Amstelveen

Mindfulness betekent voor mij even stilstaan bij hoe ik me voel op dit moment en daar ook oké mee zijn. Of het nou prettig of

onprettig aanvoelt. Even niet streven, even geen to-do-lijst en even geen haast.

 

Een paar jaar geleden kreeg ik een burn-out. Ik kon niet meer stoppen met denken, met doen, met rennen en piekeren. Rust in mijn hoofd en lichaam kon ik niet meer vinden. Na een periode van uitputting ben ik langzaam weer opgekrabbeld.

 

Mindfulness heeft mij in die periode geholpen om mijn grenzen weer te voelen, te stoppen als ik moe was, me

minder te identificeren met alle (pieker-) gedachten. Patronen werden duidelijker, ik kreeg steeds meer zicht op welke gedachten en welk gedrag mij ziek hadden gemaakt.  

 

Mindfulness is voor mij ook een constante reminder dat ik momenten van rust nodig heb in mijn leven om me

ontspannen te blijven voelen, om contact te houden met mezelf en me niet te verliezen in gedachten en drukte.

 

Naast mijn werkzaamheden als Mindfulness trainer werk ik in Amstelveen als Praktijkondersteuner GGZ bij de huisarts. Ik word blij van mijn gezin, mijn twee dochters, familie, werken maar ook rust, hardlopen, etentjes en

gezelligheid. 

 

Een van mijn favorieten spreuken: 

'Neem je gedachten niet te serieus, het zijn maar gedachten'


Rina

"Elisa is een trainer waarbij je je gelijk prettig voelt, wat belangrijk is bij deze training. Elisa kon mij goed in laten zien waarom je bepaalde dingen doet en laat je bewust worden van je dagelijkse handelingen. Daardoor leef ik meer in het nu en geniet ik meer van hetgeen waar ik op dat moment mee bezig bent en ren ik mezelf niet meer voorbij.  En door deze bewustwording ben ik rustiger in mijn hoofd en zijn mijn klachten sterk verminderd in mijn nek en kaken. Na 22 jaar pijn waarvan de laatste jaren steeds heftiger werden. Dat was ook de belangrijkste reden waarom ik mijzelf had aan gemeld voor Mindfulness.  Na bijna elke training voelde ik mij zo licht als een veertje en alle spanning en stress van de afgelopen week waren verdwenen en kon ik er weer een week tegen aan. Dus ik wil Elisa ontzettend bedanken voor haar professionele aanpak en dat ik na bijna elke mindfulness bijeenkomst er steeds beter uitkwam. Dus bij deze Elisa nog ontzettend bedankt!"