Jongeren retraite ervaringen

 

Denise

"Met heel mijn hart raad ik de Young & Free retraite aan. Stephanie, Susan en de andere teachers geven je alle handvaten om jezelf te zijn en te vinden waar jij naar op zoek bent. Dat zij dit doen, daar ben ik heel dankbaar voor!" 

 

 Alex

"De verschillende keuzes aan workshops en goede trainers maakt het weekend compleet. Van mindfulness tot aan wandelen in de ochtend. Alles kan, mag en niets moet. Even uit de drukte en het moeten van de huidige maatschappij. Daarnaast zijn de maaltijden ook enorm lekker. Ik had een enorme innerlijke rust in mij gevonden en heb handvatten gekregen om een juiste modus te vinden tussen actie en rust." 

 

Esther

“Deze retraite heeft mij geleerd wat mindfulness voor mij betekent: echt in het nu zijn, je oké voelen met wat je ervaart door compassievol en zonder oordeel naar je ervaringen te kijken. Een retraite met Zohair geeft inzicht in wat mindfulness werkelijk is en hoe je dit kan integreren in je leven. Dit begeleidt hij door het geven van ondersteunende theorie, praktijkervaringen en persoonlijke aandacht. Daarnaast in een fijne en ontspannen sfeer!”

 

Nathalie

“Ondanks dat de trainer het proces alleen maar ‘faciliteert’ heb ik veel van Zohair geleerd. Natuurlijk komt het vanuit jezelf, maar zonder de juiste aanwijzingen en begeleiding was ik niet zover gekomen. Het is overduidelijk dat hij weet wat hij doet, het is voelbaar. Elke les bracht iets moois en ik ben dan ook zeer dankbaar voor de hele retraite!”