Mindfulness opleidingen en retraites

Josta Kolkman - Mindfulness Amsterdam Oost

2019 - Mindful Self-Compassion Intensive - Kristin Neff & Chris Germer - Center for Mindful Self-Compassion

2019 - Retraite - Tara Brach & Jonathan Proust 3 dagen

2019 - Inquiry Training - Taravajra & Bethan Robert - Bangor University

2018 - Retraite - Vipassana Terra Nova Centre 4 dagen

2018 - Masterclass Mindfulness in the Workplace - Sarah Silverton, Leonie Schell & myself - Oxford Centre for Mindfulness

2018 - Stilte retraite met Joost van der Heuvel & Frits Koster -Stichting Inzicht Meditatie 7 dagen

2018 - Vervolgopleiding mindfulness trainer Categorie 1 -

Centrum voor Mindfulness

2017 - Retraite - Vipassana Goenka 10 dagen

2017 - Masterclass Mindfulness-based Interventions

from the Inside - Jon Kabat-Zinn - Oxford Centre for Mindfulness

2017 - Basisopleiding tot mindfulness trainer Categorie 2 - Bangor Centre for Mindfulness Research & Practice

2016 - MBCT Summer Course - Mark Williams, Zindel

Segal, John Teasdale et all Oxford Centre for Mindfulness

2015 - Retraite - Theravada olv Tulku Sonam Rinpoche 3 dagen

2014 - Training Start Vandaag met Mediteren & Vervolg - Bridgeman


  Jacqueline

"In 2018 heb ik een Mindfulness training van 8 weken gevolgd bij Josta. De structuur van de training beviel me goed; elke sessie had een eigen thema en aan het einde van de 8 weken had ik een heel breed begrip van mindfulness. De meditaties met de groep en oefeningen vond ik erg waardevol. De geleide meditaties van Josta waren geweldig - haar stem is fantastisch en de woordkeuze erg ontspannend. Ik heb geleerd meer geduld met mezelf te hebben en hoe ik een dagelijkse beoefening kan realiseren. Ik had al enige ervaring met mindfulness, en door deze training kreeg ik precies de handvatten die ik nodig had om zelfstandig mijn beoefening voort te zetten. Ook alle interessante video's, artikelen en andere materialen vond ik erg waardevol.”

Andere trainingen 

https://trainingen.jouwlinkhier.nl/

http://cursus.startsleutel.nl/